L'Espai Gironès de Salt donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal aquest divendres amb la tradicional encesa de llums que aquest any tindrà com a protagonistes Els Marrecs de Salt . La colla castellera farà un espectacular pilar de 4 al costat de l'arbre de Nadal del Centre Comercial. També es comptarà amb l'actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola, que va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day. El cor, que serà a l'Espai Gironès en format reduït, oferirà un repertori de nadales i altres temes a capella.

L'acte, que és gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les set de la tarda i es durà a terme a la planta principal del centre comercial . A partir del proper divendres les instal·lacions de l'Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, elegant i càlida, segons l'empresa, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercia .

Els últims anys l'Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars i que es mantenien com a sorpresa fins a última hora i també amb flashmobs. L'any passat es va comptar amb l'actuació de Víctor Branch que va ser un gran èxit. El cantant i compositor gironí va estar acompanyat d'un guitarra i va oferir temes del seu disc Introspective (del segell Visceral Records), amb clares influències de pop-soul i funky i amb tocs de jazz i hip-hop.

Amb aquest tipus d'esdeveniments el centre comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori així com transmetre valors positius.