Les previsions meteorològiques previstes per avui a la ciutat de Girona, en què s'esperen ruixats, han obligat l'Ajuntament de Girona a modificar alguns dels actes de la programació de Fires de Sant Narcís.

Concretament, es canviaran les següents activitats: la tronada de la Festa Major dels Quatre Rius prevista per avui a les 12 h a la plaça de Catalunya es farà el dissabte 3 de novembre a les 13 h al mateix lloc; la gimcana de la Festa Major dels Quatre Rius prevista per deavui à a les 12.15 h a la plaça de Catalunya es traslladarà de lloc i es farà a l'envelat de la plaça de Miquel de Palol, i el correfoc dels Diables de l'Onyar previst per avui a les 23 h es farà el dissabte 3 de novembre a la mateixa hora (23 h) i amb el mateix recorregut anunciat.

El concert de la Girona Banda Band i la Unió Musical del Marratxí, previst per avui a les 12 h, es farà a la pista coberta de l'Escola Migdia en lloc de la plaça de Santa Susanna, on estava anunciat inicialment que tindria lloc.

Els castells de vigília amb els Marrecs de Salt i els Esperxats de l'Estany en principi es mantindran a les 18 h a la plaça de Sant Feliu, tot i que en cas de pluja es traslladaran al monestir de Sant Pere de Galligants.

Concretament, es canviaran les següents activitats:

- La tronada de la Festa Major dels Quatre Rius prevista per avui a les 12 h a la plaça de Catalunya es farà el dissabte 3 de novembre a les 13 h al mateix lloc.

- El correfoc dels Diables de l´Onyar previst per avui a les 23 h es farà el dissabte 3 de novembre a la mateixa hora (23 h) i amb el mateix recorregut anunciat.

- El concert de la Girona Banda Band i la Unió Musical del Marratxí, previst per avui a les 12 h, es farà a la pista coberta de l´Escola Migdia en lloc de la plaça de Santa Susanna, on estava anunciat inicialment que tindria lloc.

- Els castells de vigília amb els Marrecs de Salt i els Esperxats de l´Estany en principi es mantindran a les 18 h a la plaça de Sant Feliu, tot i que en cas de pluja es traslladaran al monestir de Sant Pere de Galligants.

- L´intent de Rècord Guinness que consisteix en la pujada cap a cap per les escales de la Catedral, es posposa a dilluns 29 d´octubre a les 12.45 h, i si plou, es posposarà a dimarts a la mateixa hora.

- El 7è Trofeu de Bèlit, previst per demà, dia 28.10, a les 12h, es posposa per l'estat del camp i la previsió de pluges. La nova data s'anunciarà properament

I s´anul·len les següents activitats:

- Les matinades, previstes per avui a les 8 h.

- El concurs de paletes, previst per avui a les 9 h, suspès.

- La gimcana fotogràfica dels Quatre Rius, prevista per avui a les 10 h.

- Tastets de rugbi, previstos per avui d'11 a 13 h

- La penjada de mosques i l´actuació infantil a càrrec de Landy el Rumbero, prevista per avui a les 11.30 h.

- El concert infantil de la Copeta, Xiula, previst per avui a les 12 h.

- El circuit d'aventura, previst per avui de 12 a 19 h.

- La gimcana dels Quatre Rius, prevista per avui a les 12.30 h.

- El Vermut Rock amb Silverflame, previst per avui a les 13 h.

- La botifarrada, prevista per avui a les 14 h.