06 de octubre de 2017
06.10.2017

Tornen a aparèixer vehicles amb rodes punxades i vidres trencats a Girona

Se n'ha localitzat a Fontajau i a la zona de l'escola Maristes - La Policia Municipal de Girona atribueix els trencaments a robatoris a interior de vehicles

06.10.2017 | 06:30
Un dels turismes amb el vidre trencat a la zona dels Maristes, Girona.

Destrosses i rodes punxades a la ciutat de Girona.

De moment s'estan quantificant, però han aparegut cotxes aparcats a la zona de l'escola Maristes i a Fontajau que presenten destrosses.

Hi ha vehicles amb vidres trencats i alguns amb rodes punxades.

Segons la Policia Municipal, es tracta de vehicles a qui haurien trencat els vidres per robar-hi. Asseguren que no serien actes vandàlics, ja que no hi ha cap senyal que els ho faci pensar. Sinó que presenten el modus operandi de la delinqüència comuna. Hi hauria una vintena de vehicles afectats a la zona.

Des del cos policial, s'apunta que aquests vehicles van patir els robatoris durant la matinada de dissabte a diumenge.

Pel que fa al vehicle aparegut amb destrosses a l'aparcament dels cinemes Ocine, asseguren que també hi haurien robat a l'interior. Per ara, no està denunciat.

Un testimoni explica que ahir a la nit van anar al cinema i que quan van sortir van agafar el cotxe de l'aparcament dels Ocine .

Asseguren que els fets van ocórrer entre dotze i una de la matinada. I que es van adonar que el vehicle tenia algun problema ja a Fontajau i van veure la roda punxada.

Eduard Galià Pla

Aquest matí farà la denúncia corresponent als Mossos d'Esquadra.

Fonts de la Policia Municipal, asseguren que a la zona dels Ocine aquest matí ha aparegut un cotxe amb destrosses però que procediria d'un robatori i que no estaria relacionat amb els fets.

En paral·lel, als Maristes també hi ha vehicles als quals han trencat els vidres.

Eli Don

Aquests actes vandàlics, s'han produït l'endemà que cinc municipis gironins -entre ells Girona- es llevessin ahir amb rodes punxades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema