El Mercat Municipal del Lleó de Girona estarà tancat durant una setmana del mes d'agost per tal de fer-hi una actuació de reparació del paviment. Així ho va informar l'Ajuntament de Girona i va recordar les dates en què el mercat estarà tancat: del 14 al 20 d'agost. Amb tot, durant aquells dies, les parades exteriors assistiran amb normalitat, puntualitza el consistori.

Segons va confirmar ahir el president de l'Associació de comerciants del Mercat de Girona, Joan Gironell, les obres s'havien de fer en un principi durant quatre dilluns, però finalment es va decidir fer-ho de cop i tancar una setmana. Així, les obres començarien el diumenge 13 d'agost, amb l'arribada del material, i dilluns 14 començarien els treballs que s'allargarien durant tota la setmana. Les actuacions se centraran a canviar les parts del paviment continu que estan més deteriorats (l'original es va instal·lar fa uns 15 anys sobre les antigues rajoles).

De fet, no és la primera vegada que s'actua per arranjar el paviment del mercat, tot i que en aquesta ocasió suposarà el tancament durant més dies. En les altres dues ocasions ja s'havia clausurat el mercat durant un dia per arranjar altres parts malmeses. El cost d'aquestes actuacions va a càrrec de l'Ajuntament.