Tres nous agents de la Policia Municipal de Girona han pres possessió del càrrec i s'incorporen com a funcionaris de carrera a la plantilla del cos de la policia del municipi. Ahir van ser rebuts per l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Serveis Socials, Habitatge i Seguretat, Sílvia Paneque. A l'acte hi ha assistir també l'inspector, Joan Jou.

Els tres policies van aprovar el procés selectiu el juliol del 2015 i des del setembre del mateix any al juny del 2016 van estar fent el curs de formació bàsica obligatori a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Un cop acabat, han fet pràctiques com a agents de policia durant un any al municipi .

Precisament ara han començat el període de pràctiques al cos de la Policia dos agents més, que van aprovar el procés selectiu el juliol del 2016 i que ja han finalitzat el curs de l'Institut de Seguretat Pública. Pel que fa al procés previst per a aquest 2017, la setmana vinent s'iniciaran les proves per a la provisió de tres places vacants.