La 55a edició de la Festa del Pedal amb la Pedalada adaptada del GEiEG se celebra aquest diumenge. Aquesta edició, amb la novetat que està incorporada a les activitats paral·leles del Festival Sea Otter Europe i, per tant, la seva sortida es modificarà d'edicions anteriors, passant de la plaça Catalunya de Girona al Pavelló Girona-Fontajau. La sortida serà a les deu del matí, però un quart d'hora abans ja hi haurà la concentració.

Els organitzadors de la Festa del Pedal del GEiEG han assenyalat que novament aposten per la participació inclusiva. D'aquesta manera, amb el treball conjunt amb els tècnics d'Àrea Adaptada -entitat especialitzada en activitats inclusives-, s'ha preparat un recorregut sense dificultats, per a tots els participants que ho vulguin.

Aquesta edició, la comitiva anirà fins a Bescanó, on hi haurà el tradicional esmorzar i aturada tècnica abans no es retorni a Girona. La Festa del Pedal i la Pedalada Adaptada finalitzarà amb una arrossada en el Complex de Sant Ponç, una altra de les novetats d'aquesta edició del 2017. La previsió és arribar a Sant Ponç a les 13:30 hores. Mitja hora abans, passarà de nou per la zona de Fontajau, on hi ha el festival ciclista.

Les inscripcions, segons l'organització, van a bon ritme i es poden fer a qualsevol de les tres recepcions de les instal·lacions del GEiEG i al web www.geieg.cat. Els preus són de tres euros per als socis del GEiEG i cinc euros per als no socis.