26 de abril de 2017
26.04.2017

Queixes perquè els cotxes del Dia de les Esquadres aparquen a dins de la Devesa

Interior i els Mossos ho van demanar a l'Ajuntament recordant que s'està en un nivell 4 d'alerta terrorista

26.04.2017 | 06:30

La presència dels vehicles al camp de Mart dels assistents al dia de les Esquadres, que organitzen els Mossos, al camp de Mart de la Devesa, no va agradar a alguns veïns i usuaris del parc que es van queixar que els vehicles puguin saltar-se els senyals de prohibit passar i de prohibit aparcar.

El Departament d'Interior i els Mossos d'Esquadra havien demanat amb antelació i, per carta, poder utilitzar l'aparcament que s'obre els dimarts i els dissabtes per poder anar a comprar al mercat dels marxants. L'argument va ser que calia realitzar un «important dispositiu de seguretat» i que «ens trobem en un nivell d'alerta terrorista». D'aquesta manera, els assistents aparcaven molt a prop del lloc de l'esdeveniment, el palau de Congressos. Alguns usuaris del parc i veïns de la zona no entenen que constantment es deixi entrar cotxes a la zona per una o altra raó mentre l'Ajuntament va prometent que aviat es prohibirà definitivament tot el possible accés als vehicles.

El Dia de les Esquadres hi van assistir al votant de 800 persones. Van poder estacionar vehicles oficials i els assistents a l'esmentat acte institucional, on es distingeixen agents per la tasca que han desenvolupat al llarg de l'any i a diferents cossos policials. A l'acte hi van assistir diputats, el delegat del Govern, el president i el fiscal en cap de l'Audiència, membres de consolats i ambaixades, alcaldes, regidors i agents d'altres cossos policials, militars i uniformats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook