10 de març de 2017
10.03.2017
40 Años
40 Años
Hostaleria

La Federació d'Hostaleria de Girona renova l'acord de col·laboració amb Popular

Millora de les condicions pels associats respecte a l'any anterior

10.03.2017 | 15:17

El passat dijous 9 de març, el president de la Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, i el nou Director Regional de Popular a Girona, Salvador Guiral, com a representats de les dues entitats, van renovar l´acord de col·laboració signat per primer cop l´any anterior.

Popular amb la renovació de l´acord té l´objectiu de consolidar el gruix de clients provinents dels sectors turisme i hostaleria de la província de Girona. Per aquest motiu, l´acord d´enguany ofereix una millora de les condicions per a tots els associats de les onze associacions que formen la Federació, respecte a l´any anterior.

L´oferta es basa en l´atenció personalitzada i feta a mida per les empreses i/o autònoms, en productes i serveis específics pels sectors del turisme i l´hostaleria, tal i com: comptes de crèdit, préstecs i leasings, confirmings, condicions de TPV, avals, targetes per a pimes i autònoms, etc. I enguany s´ha afegit el Renting, tenint en compte que és un producte que actualment està en auge dintre del sector turístic.

Salvador Guiral va afirmar que Popular amb aquest acord posava a la disposició dels empresaris turístics i d´hostaleria tots els productes de l´entitat bancària, amb l´objectiu d´ajudar-los en el seu negoci.

Antoni Escudero va dir que la renovació d´aquest acord era una mostra de l´entesa entre les dues parts, així com que esperava seguir col·laborant i que Popular continués essent present entre el sector turístic, que és el motor de l´economia gironina.

Popular

Amb una quota de mercat del 9,36%, Popular compta amb 110.000 clients a la província de Girona, dels quals 25.000 són pimes, autònoms i comerços. El 2016, el banc va portar a terme nova contractació de crèdit a pimes en aquesta província per un import de 327 milions d´euros. Addicionalment, Popular ha augmentat durant l´últim any la seva quota de mercat en dipòsits a la província en un 2,71%.

Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona

La Federació d´Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per onze associacions comarcals i/o locals: l´Associació d´Hostaleria de l´Alt Empordà, el Gremi d´Hostaleria de Lloret de Mar, la Unió d´Empresaris d´Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, l´Associació d´Hostaleria, restauració i turisme de Girona, l´Associació d´Hostaleria de Blanes, l´Associació d´Hostaleria de la Selva, l´Associació d´Hostalatge de la Garrotxa, l´Associació d´Hostaleria del Ripollès, l´Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, l´Associació d´Hotels i Càmpings de Cerdanya i l´Associació de Turisme Rural Girona.

Les onze associacions tenen associats: hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa, cases de turisme rural, entre altres. La Federació compta avui amb més de 1.550 empreses federades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema