09 de març de 2017
09.03.2017

El Centre de Difusió de la Imatge participa en un consell internacional

09.03.2017 | 06:30

L'Ajuntament de Girona, a través del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), serà el responsable del Consell Internacional d'Arxius (ICA) al Coordinating Council of Audiovisual Archives Association (CCAA). Aquest organisme coordina en l'àmbit internacional les principals associacions professionals d'arxius municipals.

El tècnic del CRDI, David Iglésias, va ser escollit el setembre passat president del Grup d'Experts en Fotografia i Audiovisual de l'ICA per al període 2016-2020. La presidència d'aquest grup comporta la representació a nivell internacional. L'elecció d'Iglésias es va fer en el marc del consell executiu de l'ICA a l'assemblea anual de París.

En l'assemblea general d'aquest any es farà un balanç de les actuacions dutes a terme per cadascuna de les institucions que formen el CCAA. Es parlarà també dels projectes en comú duts a terme en el marc del Consell Coordinador.

Entre aquests projectes tenen especial rellevància l'organització del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual (instaurat per la Unesco el 2005) i les Jornades del Joint Technical Symposium, centrades en aspectes tècnics del sector audiovisual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook