Sarrià de Ter ha posat en marxa un nou punt d'informació en matèria d'habitatge, amb l'objectiu d'informar els ciutadans dels ajuts existents per al pagament del lloguer, per a la rehabilitació d'habitatges, del servei d'intermediació hipotecària o bé per incentivar una borsa de lloguer social al municipi.

Segons ha indicat la ràdio municipal, el punt d'informació està ubicat a les oficines municipals de l'edifici del Coro, a l'oficina situada a la planta baixa. Allà, els usuaris podran rebre atenció personal el segon i quart dijous de mes de 9:30h a 13:30h. També hi ha l'opció d'aconseguir informació cada dia, de vuit a tres, a les oficines del Consell Comarcal a Girona.

L'Oficina d'Habitatge té diferents programes per poder ajudar totes aquelles persones que es troben amb un problema d'habitatge o bé tenen un pis tancat que no s'atreveixen a llogar per temes de gestió. Per exemple, ajuden a gestionar les prestacions al pagament del lloguer, les ajudes d'especial urgència, té un programa de mediació, registre de sol·licitants i també compta amb l'oficina Ofideute.