24 de abril de 2016
24.04.2016

Agents de paisà busquen qui deixa menjar de gos amb vidres a la Devesa

La policia recorda que és un delicte recollit al codi penal i que incompleix les ordenances municipals

24.04.2016 | 06:31
Els vidres trencats trobats després que el gos vomités · Diari de Girona

Agents de la Policia Municipal de Girona han iniciat un servei especial de vigilància i seguiment, format per agents de paisà a fi d'enxampar la persona que «de forma deliberada vol causar patiment als animals» barrejant vidres amb aliment abandonat al Parc de la Devesa.

Des del cos policial s'ha advertit que «deixar menjar amb elements que posin en perill la vida dels animals és un delicte recollit en l'actual Codi Penal». De la mateixa manera, s'ha posat en relleu que «cada vegada que una persona deixa menjar a terra està infringint les ordenances de la ciutat». Per tot plegat, es demana que si s'observa alguna persona que ho fa o algun animal s'empassa menjar llançat a la via pública, es posi en coneixement de la Policia. El passat cap de setmana un gos va menjar aliment que s'havia trobar al costat d'un arbre, a la zona de la plaça de les Botxes. L'animal va acabar vomitant el vidre, va defecar excrements amb sang i se li va quedar inflamat l'estòmac, tal com va informar aquest diari.

La mateixa policia admet que el cap de setmana passat, un veí va localitzar restes de menjar que contenia trossos de vidres barrejats i que estaven distribuïdes per diferents llocs del parc de la Devesa. La policia insisteix que «s'ha d'evitar que aquest cas es reprodueixi, per això, us demanem que si detecteu algun punt concret on s'hi hagi dipositat menjar o veieu algú que està deixant menjar a terra, ho comuniqueu ràpidament».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema