30 de gener de 2016
30.01.2016

Firarebaixa obre les portes amb descomptes de fins al 70% en primeres marques

L´outlet del teixit comercial gironí, que se celebra fins diumenge al Palau de Fires, ofereix una gran varietat productes de moda per a home, dona, joves i infants

30.01.2016 | 06:30
Firarebaixa obre les portes amb descomptes de fins al 70% en primeres marques

La 24a edició de Firarebaixa va obrir ahir les portes amb bones expectatives per la coincidència amb Girona10. Els comerciants -que en aquesta ocasió només se situen a la planta baixa del Palau Firal i no ocupen el primer pis- confien que la campanya turística els portarà més visitants durant el cap de setmana.

 

#Firarebaixa ha obert les portes a la 24a edició! Fes-ho córrer!

Posted by Fira de Girona on jueves, 28 de enero de 2016

Firarebaixa ofereix moda per a home, dona, joves i infants amb descomptes de fins al 70%. Segons va explicar l´organització, el certamen va començar amb una bona afluència, ja que abans de l´obertura oficial ja hi havia gent fent cua a l´exterior. El saló, que tradicionalment se celebrava el primer cap de setmana de febrer, enguany ha avançat les seves dates fins a finals de gener per coincidir amb la campanya promocional de Girona10, que sol atraure milers de visitants a la ciutat. Els expositors confien que Girona 10 arrossegarà gent a Firarebaixa. Com ha passat en anteriors ocasions, diversos comerciants van explicar que el primer dia havia estat «fluix» en quant a vendes, però tots van confiar que remuntaran de cara al cap de setmana. «D´entrada hi ha molta gent que mira, però el primer dia tenim poca feina. La gent passa molts cops però no s´anima a comprar», assenyalaven des de la parada Art Cabàs i Complements-Distribucions Ballesteros. Tot i això, confiaven que Girona 10 «portarà molta més gent i més moviment». El mateix opinava Albert Garcia, de la botiga gironina Petits Cuquets: «Els dos primers dies sempre costa però esperem que el cap de setmana la cosa millori», va opinar. Tot i això, també hi havia qui advertia dels possibles efectes negatius: «Abans queia el primer cap de setmana de febrer, i ara en canvi serà final de mes i això es pot notar en les butxaques», assenyalava una botiguera. Per la seva banda, Carme Quer, de la botiga banyolina Mainada, estava molt satisfeta amb les vendes del primer dia. Per a ella, hi ha dos «secrets»: la fidelitat de la clientela -en el seu cas, fa més de vint anys que assisteix a Firarebaixa- i el fet d´oferir bones marques a preus rebaixats. «Comprar barat ho pots fer durant tot l´any i a tot arreu. En canvi, a Firarebaixa la gent ve a buscar bones marques a preus rebaixats», va explicar. Per a Quer, aquest ha de ser el principal tret distintiu de Firarebaixa: bones marques a preus reduïts. Entre els assistents hi havia sorpresa perquè en aquesta ocasió les parades només han ocupat la planta baixa i no han arribat al primer pis. Tot i això, la Fira segueix comptant amb més d´un centenar d´expositors, sobretot de moda però també complements, sabateria, mobiliari, roba i parament de la llar, llenceria, marroquineria, òptica, joieria, serveis d´assegurances i esports. La majoria dels expositors són de les comarques gironines: un 41% del Gironès, un 20% del Baix Empordà, un 14% de la Selva, un 11% del Pla de l´Estany i un 3% de l´Alt Empordà. A més, també hi ha paradistes procedents del Maresme, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat. L´entrada al Palau Firal és gratuïta i s´hi pot accedir cada dia de deu del matí a nou del vespre. L´única excepció serà diumenge, darrer dia de la Fira, en què les portes tancaran a les vuit.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook