Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home de 38 anys per un intent d'agressió sexual a la zona de les Deveses de Salt. El van detenir dijous el migdia al barri de Vista Alegre de Girona després que la víctima i testimonis identifiquessin el presumpte agressor. Va quedar acusat d'una temptativa d'abús sexual. Ahir va passar a disposició judicial i el magistrat va ?deixar-lo amb llibertat amb càrrecs.

El suposat intent d'agressió sexual es va produir dilluns pels voltants d'un quart de deu de la nit. Una noia, de 24 anys i d'origen magrebí, es trobava corrent per la zona de les Deveses de Salt -pel carrilet i la zona de les Hortes del municipi- quan tot d'una se li va aparèixer un home de mitjana edat al seu cantó i li va dir "¿vols que t'acompanyi?". La noia es va espantar i va seguir corrent sense pensar que es podria repetir la situació.

Al cap d'una estona però, el mateix individu se li va acostar altra vegada i en aquesta ocasió, segons va denunciar la víctima, li va dir "vols que fotem un polvo?". La noia es va espantar, es va posar a cridar i li va dir que no però ell, va explicar la jove, li va barrar el pas estirant les mans obertes. La noia se'n va anar ràpidament cap a un ciclista que hi havia a la zona així com cap a altres corredors. Entre tots van intentar localitzar l'individu però no van poder.

Després dels fets, la jove va alertar els Mossos d'Esquadra i va denunciar l'intent d'agressió sexual. Juntament amb testimonis i imatges de presumptes delinqüents, van reconèixer el suposat agressor. Els agents van emetre una ordre de detenció i finalment el van localitzar. Els policies de la comissaria de Girona ho van fer dijous al migdia al barri de Vista Alegre de Girona. L'arrestat és un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i que no té domicili conegut. Va quedar arrestat per una presumpta temptativa d'abús sexual.

Ahir, el detingut va declarar davant del jutjat de guàrdia de Girona, el magistrat el va declarar en llibertat amb càrrecs.