Wilder Palacio encapçalarà la llista conjunta d'ICV-EUiA i Podem a Salt, anomenada Guanyem Salt, que es presenta amb l'objectiu de governar i acabar amb l'alternança política entre CiU i PSC. Segons Palacio, cap del dos principals partits que han governat fins ara ha sabut "aprofitar els recursos que té Salt", i creuen que la ciutadania "no mereix el seu comportament". Palacio estarà acompanyat per Javier Alcaine, Mohamed Chriyaa, Cristina García i Victoria González als primers llocs de la llista.

Els membres de la candidatura deixen clar que no són "professionals de la política", sinó "la gent que viu al barri, que parlem amb els veïns, que fem servir el transport públic, que tenim feines precàries i que patim per la nostra hipoteca". Per això, asseguren que el seu objectiu és comptar amb les persones, associacions, entitats i assemblees de la vila.

Canviem Salt es presenta com un "projecte col·lectiu" que vol "superar la fragmentació" i propiciar espais "on es pugui fer política d'una altra manera i on sigui la gent la que formi part de la presa de decisions". Palacio, a més, té molt clar que la formació se centrarà en la complicada situació que viuen molts saltencs en els ascpectes social i econòmic, i procurarà garantir-los els drets bàsics.