El punt culminant de les festes nadalenques acaba aquest cap de setmana amb la cavalcada dels Reis d'Orient de demà i que inclou algunes modificacions en el recorregut. Enguany coincideix amb dissabte i per aquest motiu s'espera que l'acte sigui més concorregut que anteriors edicions.

Aquest any i com a novetat, la cavalcada ha modificat lleugerament el seu recorregut, ja que la finalització total de les obres del carrer Migdia permetrà que aquesta recuperi el seu recorregut fins el carrer de la Creu. A més a més i també com a diferència respecte l'any passat, la cavalcada no passarà per la plaça Marquès de Camps, sinó que una vegada arribi a Jaume I enfilarà pel carrer Sant Francesc. En total, la comitiva estarà formada per 330 figurants, sota l'organització de la confraria Jesús Crucificat-Manaies de Girona.

Com ja és habitual, l'inici del recorregut serà a les sis de la tarda, quan els Reis d'Orient abandonaran el campament per iniciar, mitja hora més tard, la cavalcada, al passeig General Mendoza. El recorregut anirà pel carrer Ultònia, carrer Migdia, carrer de la Creu, Joan Maragall, Plaça Pompeu Fabra, Avinguda Jaume I, carrer Sant Francesc, lateral nord de la Plaça Catalunya, Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, Pujada Pont de Pedra i Plaça del Vi. Al llarg del recorregut es repartirà una tona i mitja de caramels, aptes per a celíacs. Aquest any, també com a novetat, els agents de la policia municipal encarregats d'obrir la cavalcada aniran a cavall en comptes de fer-ho amb moto com en els últims anys.

Com és habitual, els Jardins de la Muralla acolliran el campament de Ses Majestats els Reis de l'Orient i tot el seu seguici, on els més menuts podran veure de ben a prop els Reis, entregar les darreres cartes als patges reials i gaudir d'una xocolata feta pels propis cuiners del Reis.

Els actes de demà, però, començaran amb les tradicionals dues precavalcades, que sortiran de l'església de Sant Lluc, la primera les 15.45 hores i la segona a les 16.00 hores. La primera recorrerà la Pujada Sant Feliu, el Passatge d'en Gómez, la plaça Independència, el carrer Santa Clara, el Pont de Pedra, la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, la Plaça General Marvà i els Jardins de la Muralla, mentre que la segona passarà per la Pujada Sant Feliu, el carrer Ballesteries, el carrer Argenteria, la Rambla, La Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, la Plaça General Marvà i els Jardins de la Muralla.