La Policia Municipal de Girona ha imputat tres persones per un delicte d'usurpació d'estat civil. Els fets van passar divendres a la tarda a les dependències de l'Ajuntament de Girona, on un home de nacionalitat índia es va anar a empadronar. L'home va mostrar al treballador municipal un passaport de l'Índia i el treballador es va adonar que no s'assemblava a la persona que sortia a la fotografia i que, a més, donava erròniament les dades personals.

Després d'això, el treballador municipal va avisar l'agent que s'encarrega de vigilar l'accés a l'edifici de l'ajuntament per tal de verificar la identitat de l'home. Davant de les dificultats que hi va haver amb la identificació, es va traslladar el sospitós fins a les dependències de la Policia Municipal de Girona.

Un cop identificat, els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat van saber que dos homes haurien pagat una quantitat econòmica a aquesta tercera persona per donar-se d'alta al padró, fent-se passar per una altra persona. Per tot plegat, els agents van imputar tots tres homes com a presumptes autors d'un delicte d'usurpació d'estat civil.

Finalment, la policia va imputar, Sarabitj S., de 23 anys d'edat, Sukhjinder S., de 40 anys d'edat i Parminderjit S. W., de 31 anys d'edat, tots tres de nacionalitat índia.