Càritas i l'Ajuntament de Girona van signar ahir un acord de col·laboració per impulsar sis accions solidaries durant les Fires de Sant Narcís. Les accions s'emmarquen dins la campanya "Girona, Fires amb Cor". Hi ha accions d'impacte visual, informatiu, recaptatori i de noves tecnologies, entre altres.

En concret, hi haurà un expositor de l'ONG a la Fira de Mostres on s'hi oferirà informació de l'activitat de Càritas. A més, durant les Fires es posaran a la venda 2.000 polseres a dos euros per racaptar fons. Una tercera acció serà una taula rodona sota el títol "Responsabilitat social a les empreses avui" que es farà el 31 d'octubre al Palau Firal.

Visualment, s'ha programat una convocatòria per l'1 de novembre a les escales de la Catedral amb l'objectiu de confeccionar un gran cor amb persones, com a símbol i ?compromís de la solidaritat dels gironins. Pel que fa a xarxes socials, el Twitter de Càritas serà un espai d'expressió de persones ateses per Càritas, que explicaran les seves vivències. Finalment, es farà la donació d'un euro per cada entrada de l'espectacle del Tricicle Forever Young del 26 d'octubre, dins de Temporada Alta.