El carrer Universitat de Girona, que passa entre el campus de Montilivi de la UdG i el camp municipal de futbol de Montilivi es podrà reobrir al mes de gener. Les obres per garantir que no hi haurà més esllavissades ja han estat licitades. El carrer es va tallar el març de l'any 2010, quan va cedir part del talús arran d'unes nevades.

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas ha apuntat que s'han fet uns estudis geotècnics per garantir l'estabilitat del sector. En aquest sentit, ha lamentat que l'anterior govern no els hagués fet. També ha assenyalat que s'haurà d'actuar als dos costats del carrer, tot i que en el passat només s'havia intervingut en un dels laterals (el més proper al camp de futbol). Des que es va tancar el vial hi ha hagut diferents despreniments, segons ha assegurat el representant municipal.

El tancament del carrer va provocar canvis i molèsties en la mobilitat dels veïns de la zona. Fa uns dies, l'Associació de Veïns de Montilivi va demanar celeritat en les obres a l'Ajuntament.