Prop de 14.000 espectadors han assistit a les 20 funcions del Circ Raluy, que ara ha obtingut el permís per fer sis representacions més aquest cap de setmana. A causa de l'èxit de públic, la companyia ajorna la seva estada a Vulpellac, on actuarà finalment entre els dies 24 i el 27 de novembre. A Girona les noves representacions es faran aquest dijous (19.00 h.), divendres (19.00 h.), dissabte (17.00 h. i 19.30 h.) i diumenge (12.15 h. i 17.00 h.)

La companyia, en un comunicat, va agrair ahir al nou equip de govern "les facilitats que ha donat per mantenir una tradició de 14 anys d'actuacions a la ciutat i poder disposar, a més, d'un espai molt cèntric a prop de la festa i a La Devesa, al costat de la plaça Assemblea de Catalunya". Aquesta era una de les reivindicacions de la companyia.

Entre el 18 i el 20 de novembre, el circ viatjarà a Aigües Mortes, a la Catalunya Nord, per rodar el curtmetratge Gavine le Mime, amb l'actor francès Gérard Depardieu i l'actriu Mela Catelina Mourino, que es va fer popular en una de les seqüeles de James Bond.