Salt acull dissabte la sisena edició de la Fira de l'intercanvi del joc i la joguina, una iniciativa de la Ludoteca Salt - Les Bernardes del Departament de Benestar Social i Família que pretén apropar les virtuts del joc entre els infants i alhora aconseguir un intercanvi d'aquelles joguines que ja no es fan servir. La Fira se celebrarà al matí al passeig Ciutat de Girona.

Com a novetat, l'edició d'enguany comptarà amb una exposició de ninots Playmobil a càrrec de l'associació Aesclick, que es muntarà entre els experts de l'associació i els joves que assisteixen a la ludoteca de Salt, la mostra de diorames de figuretes de Playmobil s'ubicarà a la Casa de Cultura les Bernardes.

A la Fira, els nens i les nenes podran intercanviar els jocs que més els interessen de manera gratuïta. Aquesta fira està concebuda dins el marc de la sostenibilitat i el reciclatge, alhora que propicia un nou espai de convivència entre persones de diferents edats i procedències. En l'edició anterior prop de 200 infants van intercanviar les seves joguines. Per participar-hi, els nens i les nenes (preferentment acompanyats d'un adult) només caldrà que portin el material que vulguin intercanviar i s'instal·lin al passeig.