Les titelles continuen sent una de les activitats que desperten més interès entre els petits i famílies durant aquestes fires de Sant Narcís. Fins al 6 de novembre, l'Envelat de Titelles presenta tres representacions -menys que en altres edicions per tal d'optimitzar recursos- però amb el mateix objectiu de fer somriure els més menuts.

L'encarregada de la programació ha estat, un any més, l'Associació Gironina de Teatre (AGT) en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona. Les companyies que realitzen els espectacles són Txo Titelles, que fins ahir va representar Sefrà i Serafí, mentre que la companyia Galiot Teatre, amb Palla, fusta, pedra hi seran des d'avui i fins dijous i, finalment, La Manofactoria, que presenta En Patufet i les coses petites hi serà els dies 4, 5 i 6 de novembre

D'aquesta manera, l'Envelat de Titelles de la Devesa s'erigeix com un espai singular on cultura i diversió es donen la mà per fer gaudir tota la família. El preu de les funcions és de 5 euros per als familiars i de 4 euros per als escolars.