Més de 5.000 persones s'han dirigit al Centre de Recursos per a la Gent Gran de Salt en el seu primer any de funcionament per participar en les activitats organitzades o demanar-hi informació. Al centre s'hi porten a terme tallers, xerrades i cursos per a la gent gran. Fins al 15 de gener, s'hi pot veure l'exposició dels treballs que s'hi han fet durant l'any.

El Centre de Recursos es va inaugurar fa un any amb l'objectiu que es convertís en un espai per oferir una atenció integral a la gent gran, donant-los assessorament, orientació i gestió de recursos especialitzats. Del total de 5.108 persones que s'han dirigit al Centre de Recursos, 599 ho han fet per participar en els tallers; 238, a les xerrades; 367 han visitat les exposicions que s'hi han presentat; 210 han assistit al taller de fisioteràpia i 109 han pres part d'alguna de les sortides que s'han programat. A més, cada tarda més d'una vintena de persones acudeixen al centre per fer-hi activitats d'estimulació manual o d'entreteniment de la memòria.

La tinent d'alcalde d'Acció Social de l'Ajuntament de Salt, Margarita de Arquer, va destacar que, en el seu primer any de funcionament, el Centre de Recursos "ha permès contribuir a la conscienciació sobre la importància de fer una vida activa i saludable en el col·lectiu de la gent gran".

Per celebrar el primer aniversari del Centre, fins al 15 de gener es pot veure una exposició que recull totes les activitats que s'hi han portat a terme durant aquest any. Pel que fa a les activitats del centre, per al gener, s'han programat xerrades sobre seguretat vial, sobre incontinència i sobre el programa "Viure i conviure" de Caixa Catalunya; tallers de cançons populars i musicoteràpia i de fisioteràpia i caminades saludables.