Juliana Canet, després de dir que "Figueres és una ciutat lletja": "A Manresa hi ha epidèmia de clamídia"

Juntament amb Roger Carandell (Catalunya Ràdio), la influencer ho ha afirmat en la segona part del vídeo "els pobles més lletjos de Catalunya"

Juliana Canet i Roger Carandell.

Juliana Canet i Roger Carandell. / TikTok

Juliana Canet i el seu inseparable Roger Carandell l'han tornat a fer grossa. Després d'afirmar que Figueres "és una ciutat lletja" i que "els afores ho espatllen tot", ara li ha tocat el rebre a Manresa, Mollet i Tortosa. I és que, en una segona part del vídeo "els pobles més lletjos de Catalunya", Canet i Carandell han carregat contra aquestes tres ciutats. Això sí, la que ha sortit més mal parada ha estat la capital del Bages.

En el vídeo, que ja acumula més de 310.000 visualitzacions a TikTok, els presentadors de Catalunya Ràdio opinen que Manresa «és terrible» i «no és bonica». «Quan hi vas és allò que dius, hòstia, no acaba d’arrencar aquesta ciutat», diu Carandell, a la qual cosa Canet afegeix: «Hi ha molta passa de clamídia (...) Aneu amb compte i protegiu-vos, sobretot».

A continuació podeu mirar el vídeo:

Juliana Canet i Roger Carandell criticant Manresa

Contraposant les afirmacions fetes en els primers segons del tiktok, els periodistes matisen que no tenen la mateixa opinió respecte als manresans. «La gent que hi viu té un talent desbordant», subratlla la influencer, «sobretot amb els esports». Unes declaracions semblants a les que van fer respecte a Figueres: "Quan el poble et va en contra t'has d'esforçar més com a persona", deia Carandell. "Això és veritat, gent fantàstica. A Figueres em podria enamorar fàcilment d'algú, per això no hi vaig", afegia Canet amb un clar to de burla.

Cal recordar que la setmana passada Canet i Carandell van fer la primera part del vídeo "els pobles més lletjos de Catalunya" i van opinar sobre Figueres. En el vídeo, ambdós opinaven que Martorell, Manlleu i Llinars del Vallès són poblacions lletges en el seu conjunt. Ara bé, la valoració que feien de Figueres va més enllà i feien diferències entre el centre de la ciutat i els afores, que, segons ells, "ho destrossen tot". "Quan dius anem a Figueres, d'entrada fa certa il·lusió. Està a prop de França, té el Museu Dalí... Arribes i pam. Aquells pisos...", deia Roger Carandell, a la qual cosa Canet responia: "I aquella plaça plena de sorra... No em funciona a mi Figueres. No m'acaba d'agradar".

Recupera aquí el vídeo:

Juliana Canet i Roger Carandell: "Figueres és una ciutat lletja"

Emporda.info

"Figueres és molt més que la seva inculta visió"

Les afirmacions sobre Figueres de Juliana Canet i Roger Carandell han provocat reaccions de tota mena a les xarxes socials i han obert un debat. Per exemple, el regidor d'Esports i Joventut de Figueres, Pere Montserrat, que no ha dubtat a carregar contra Canet i Carandell en una piulada a X (abans Twitter). "Personatges com aquests ja fa temps que han perdut el nord", ha dit, tot afegint que "malauradament per ells, Figueres és molt més que la seva inculta visió: la segona ciutat de la província, el centre comercial a cel obert més gran de Catalunya, etc. Per cert, quina deu ser la plaça de sorra? Pl. Ernest V?".

En canvi, un potser més ben assessorat Jordi Masquef, alcalde de Figueres, també es va sumar a la discussió, però lluny de carregar contra ells, no va dubtar a convidar-los a visitar la ciutat. "Veig que el vostre no va ser un amor a primera vista amb Figueres. Per arreglar-ho i demostrar-vos que tenim un gran atractiu, us ensenyarem la Casa Natal i el Museu Dalí", va dir el batlle en una piulada, tot afegint que "us hi acompanyaré personalment. Ja veureu com ho veieu diferent!".

TEMES