Mor als 27 anys Maddy Cusack, futbolista del Sheffield United

Mor als 35 anys la ‘influencer’ Nicky Newman: «Si llegeixes això, significa que he mort»

Maddy Cusack.

Maddy Cusack.

El futbol anglès està de dol. La futbolista Maddy Cusack ha mort als 27 anys, dos mesos després d’anunciar la renovació del seu contracte amb l’equip en què jugava a Anglaterra, el Sheffield United.

La jugadora, que era la primera que havia jugat en 100 partits oficials al seu equip, va arribar a ser reconeguda internacionalment per Anglaterra.

El club ha lamentat en un comunicat la mort de la jove futbolista: «El Sheffield United Football Club està devastat a l’informar de la trista notícia de la mort de Maddy Cusack. El Club i la família de Maddy agrairien un període de privacitat i no faran més comentaris en aquest trist moment».

De moment no ha transcorregut més informació sobre el perquè de la mort de Cusack. Així doncs, l’equip ha informat que ja estan organitzant un homenatge i fins i tot la possibilitat d’un servei funerari públic, tot i que tot això serà acordat junt amb els seus familiars i en privat.

Cusack es va unir al Sheffield United el gener del 2019 en la Segona Divisió de la Lliga Feminal i la temporada passada es va convertir en la primera dona amb 100 partits oficials amb la samarreta blanc-i-vermella. El mes passat havia sigut designada cocapitana per les seves companyes.