De manera amistosa

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness se separen després de 27 anys de matrimoni

En un escrit, els protagonistes han assegurat que la seva família seguirà sent la seva prioritat «més gran» i han demanat privacitat

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness / AFP

EFE

L’actor australià Hugh Jackman i la seva dona, la directora Deborra-Lee Furness, han anunciat aquest divendres que han posat fi al seu matrimoni de manera amistosa després de 27 anys de casats.

«Hem tingut la benedicció de compartir gairebé tres dècades junts com a marit i muller en un matrimoni meravellós i ple d’amor. El nostre viatge ara està canviant i hem decidit separar-nos per perseguir el nostre creixement individual», ha declarat la parella en un comunicat conjunt publicat per la revista ‘People’.

En l’escrit han assegurat que la seva família seguirà sent la seva prioritat «més gran» i han informat que és l’única declaració que donaran respecte a això, per la qual cosa van demanar privacitat.

Història d’amor

Jackman, de 54 anys, i Deborra-Lee Furness, de 67, tenen dos fills, Oscar, de 23 anys, i Ava, de 18. La parella es va conèixer i es va enamorar el 1995, quan tots dos protagonitzaven la sèrie ‘Correlli’. Lee era llavors una actriu consagrada i Jackman una nova promesa. En menys d’un any es van comprometre i el seu casament va tenir lloc l’11 d’abril del 1996.

L’intèrpret, que ha participat en films com la saga ‘X-Men’ i ‘Lobezno inmortal’, va publicar un emotiu missatge a Instagram el mes d’abril passat celebrant el seu 27 aniversari de casament, en el qual ressaltava la «família preciosa» que havien format junts i mostrava admiració per Lee.

«El teu riure, el teu esperit, generositat, humor, desimboltura, valentia i lleialtat són un regal increïble per a mi», va escriure llavors l’actor d’‘Els Miserables’ (2012), pel·lícula per la qual va ser nominat a l’Òscar. Al maig van assistir junts a l’alfombra vermella de la Met Gala i al juliol van anar a la final masculina de Wimbledon.