Rigoberta Bandini celebra el seu casament al ritme de ‘Forever crush’: així és la cançó que dedica al seu marit

Del Benidorm Fest a l’altar

Rigoberta Bandini celebra el seu casament al ritme de ‘Forever crush’

Rigoberta Bandini celebra el seu casament al ritme de ‘Forever crush’ / EPC

EPC

La cantant Rigoberta Bandinii el còmic Esteban Navarro van celebrar el seu casamentdissabte, 10 de juny, en una cerimònia plena de detalls i convidats del tot inesperats. Si bé l’enllaç de la parella va tenir lloc el 18 de maig en un acte civil, cap dels dos va voler deixar passar l’oportunitat d’organitzar una festa «el dia més feliç de la seva vida».

La presència d’Ada Colau, exalcaldessa de Barcelona, i l’emotiva cançó que la finalista en l’anterior edició del Benidorm Fest va dedicar al pare del seu fill van ser els plats forts d’aquesta cerimònia, els vídeos de la qual han fet furor entre la comunitat de fans de l’artista catalana.

‘Forever crush’

De tots els moments que va deixar la celebració, o almenys dels captats en vídeo, la interpretació que Bandini va fer d’una cançó dedicada al seu marit va ser el plat fort. «Nos fuimos acercando, sabíamos que un día quizás podría pasarnos y, sin dudar, tú eres para mí un ‘forever crush’. / De todas las personas que podría imaginar no hay nadie como tú, no hay duda de que tú eres para mí un ‘forever crush’», va cantar la intèrpret d’‘Ay mamá’.

Al seu costat, l’integrant del duo Vengamonjas no va poder retenir les llàgrimes al sentir els versos que la seva dona li dedicava.