Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Tres escoles de Roses ofereixen el programa «L'aventura de ser pares»

És un espai grupal d'aprenentatge sobre aspectes relacionats amb l'educació dels fills

Tres escoles de Roses ofereixen el programa «L'aventura de ser pares»GERARD BLANCHÉ

Tres escoles de Roses: Els Grecs, Montserrat Vayreda i Centre Escolar Empordà, han programat, a partir d'aquest gener, l'espai «L'aventura de ser pares». Es tracta d'una proposta de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament rosinc, basada en el programa de desenvolupament d'habilitats parentals per a les famílies, de l'Agència de Salut Pública de l'Ajuntament de Barcelona.

Els Grecs és punt de trobada tots els dimarts, del 24 de gener al 25 d'abril, de 15.00 a 16.30 hores. El Centre Escolar Empordà, tots els dimecres, del 25 de gener al 5 d'abril, de 15.00 a 17.00 hores. I Montserrat Vayreda, tots els dijous, del 26 de gener al 6 d'abril, de 15.00 a 16.30 hores. La inscripció, per a tots els interessats, és gratuïta, i es pot formalitzar fins al 20 de gener a cada escola o bé a les oficines de l'àrea de Benestar Social de Roses.

Els impulsors d'aquesta iniciativa han organitzat reunions informatives prèvies a l'inici de «L'aventura de ser pares». La primera, té lloc aquest dijous, 12 de gener, a les 12.30 hores, a l'Escola Els Grecs. I el dia 18 de gener se celebren reunions informatives a l'Escola Montserrat Vayreda (15.00 hores) i al Centre Escolar Empordà (17.00 hores).

Aquest espai per compartir la criança dels fills està adreçat a pares i mares amb fills de 6 a 10 anys a l'Escola Els Grecs; de 6 a 9 anys, al Centre Escolar Empordà, i de 6 a 8 anys, a l'Escola Montserrat Vayreda.

«L'aventura de ser pares» és un espai grupal d'aprenentatge, d'informació, de coneixement i de reflexió sobre aspectes relacionats amb la cura, l'educació i la socialització dels fills. Dirigit a pares i mares interessats a reflexionar sobre les seves funcions parentals, interessats a obtenir estratègies personals, emocionals i educatives per exercir el seu paper educatiu de manera positiva, i interessats a millorar la comunicació i la relació amb els fills per garantir-ne el benestar.

Prem per veure més contingut per a tu