L’Adepaf cau amb el líder, el Vilafant torna a mirar a dalt i l'Escolàpies passa al davant

Els figuerencs cedeixen contra l’Artés barceloní a Copa Catalunya

Els vilafantencs són quarts provisionals de Primera Territorial

Les figuerenques són les líders provisionals de sots25

El sènior masculí de l’Adepaf no va poder donar la campanada de la jornada i va perdre a la pista del líder de Copa Catalunya, l’Artés, de Barcelona (78-58). Els de Cristian Ruiz van començar plantant cara al primer quart, però després es van veure superats per la condició del rival. Els figuerencs confien, però, en refer-se de la derrota aquest dissabte (18 h) a Castelló d’Empúries davant el Girona C, en un duel clau per la permanència.

A Primera Territorial, el Vilafant de Jordi Burgas és quart provisional i torna a mirar les posicions capdavanteres després de superar clarament el Begur (80-30). El Roses manté la línia ascendent en vèncer l’Hostalric (74-61) mentre que la resta d’equips locals (L’Escala, Escolàpies i Castelló) van perdre els seus partits.

A Segona Catalana femenina, l’Escala de Toni Espinosa va guanyar al Diagonal Mar (54-49) abans de rebre el líder Vilablareix. I, en sots25, l’Escolàpies ha passat a encapçalar la lliga pel descans del Vall d’en Bas i després de guanyar amb molta claredat a Llagostera (51-95).