La Unió empata a Can Vidalet i continua en quarta posició

Els de Roger Vidal es refan del gol inicial dels locals gràcies a una altra diana de Khalid

L'onze del Figueres contra el Can Vidalet. | UEF

L'onze del Figueres contra el Can Vidalet. | UEF

Roger Illa

Roger Illa

La Unió continua demostrant que és un dels equips més fiables de la categoria. Avui ha desaprofitat les ensopegades dels seus perseguidors a la taula, però amb l'empat d'aquest matí només ha perdut un dels últims deu partits. L'equip de Roger Vidal s'ha refet a un inici complicat a domicili i dormirà en quarta posició.

El matx ha començat de la pitjor manera pel Figueres, ja que Adrián Guillén ha obert la llauna al minut 3. Lluny d'atemorir-se, els altempordanesos s'han fet amb la pilota, han premut l'accelerador i han trobat el premi quan Khalid ha marcat l'empat (19'), el seu setè gol a la Lliga Elit. El guió ha continuat sent positiu pels visitants, que han comptat amb el domini de la pilota i alguna ocasió més, però l'empat no s'ha tornat a moure.

La setmana vinent no hi haurà partit i la competició es reprendrà el dia 18 a les 12h, amb una final pel Figueres. La Unió rebrà a casa l'Atlètic Lleida, tercer classificat, amb qui empata a punts a l'espera de conèixer el resultat d'aquesta tarda dels lleidatans contra el Viladecans. Un altre partit contra un rival directe després del matx de la jornada anterior contra el Vic.