El Nakama puja al podi i l’Ikigai el frega a la Supercopa d’Espanya infantil

Tercera lloc per a Méndez, cinquè per a Pereira i setè per a Quirante

Hugo Robles, amb Denny Méndez

Emporda.info

Tortosa va ser l’escenari, el dissabte passat, de la Supercopa d’Espanya de judo en categoria infantil. L’Alt Empordà va comptar amb la participació del Club Judo Nakama, de Vilafant, i del Club Judo Ikigai Empordà, amb seu a Pont de Molins.

Els vilafantencs van aconseguir una gran tercera posició de la mà de Denny Méndez en la categoria de +66 kg. El del Nakama, acompanyat pel seu entrenador, Hugo Robles, va cedir a les semifinals contra el que seria el campió, el valencià Marcel Galindo.

Batlle, amb Quirante i Pereira

Batlle, amb Quirante i Pereira / CEDIDA

El club molinenc, per la seva part, va obtenir un meritori cinquè lloc d’Aniol Pereira (-66 kg), que debutava a la competició; i una setena posició d’Ian Quirante (-42 kg). Pereira i Quirante van estar acompanyats per la seva entrenadora, Ada Batlle.