L'AE Roses punxa per primer cop contra el nou líder

Els de Mas Oliva es veuen superats per un Manlleu que ho ha guanyat tot (1-2)

Joel Huertas, en una acció del partit contra el Manlleu. | LLUÍS RIBERA

Joel Huertas, en una acció del partit contra el Manlleu. | LLUÍS RIBERA

Emporda.info

Després d'una estrena somiada a Primera Catalana, l'Agrupació Esportiva Roses va perdre aquest dissabte a la tarda contra el Manlleu. Ambdós equips van arribar al partit amb un ple de victòries i compartint el lideratge, però van ser els osonencs els que van aconseguir allargar la ratxa.

L'equip visitant va gaudir de diverses ocasions durant la primera meitat. El Roses va aguantar i es va arribar al descans amb empat a zero. A la tornada dels vestidors els costaners van poder avançar-se, però va ser el Manlleu el primer a colpejar per partida doble, gràcies a dos gols gairebé consecutius d'Omar i de Martí Soler, aquest darrer de falta directa.

Els dos cops no van sentenciar el partit, ja que un gol de cap de Neo Requena va retallar distàncies pel Roses pocs minuts més tard. Els d'Eric Pérez van apretar i, ja passats els noranta minuts, van gaudir d'una ocasió claríssima que el porter osonenc va salvar. Així, el Roses va perdre els primers tres punts de la temporada contra el millor equip de la categoria fins al moment.

L'Agrupació Esportiva Roses disputarà el seu següent partit el dissabte vinent a les sis de la tarda, al camp del C.D. Montcada.