Els horaris per veure el millor futbol platja estatal a Roses

La platja del Rastrell de Roses acull, entre aquest divendres i diumenge, el Campionat Nacional de Primera Divisió de futbol platja en categoria masculina i femenina

El Llevant és un dels favorits

El Llevant és un dels favorits / RFEF

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La platja del Rastrell de Roses és l'escenari, entre avui divendres 2 de juny i el diumenge 4 de juny, del Campionat Nacional de Primera Divisió de futbol platja en categoria masculina i femenina. Els millors equips de l'Estat espanyol es trobaran en tres jornades de competició. El Club Esportiu i de Lleure Platja de Roses n'és l’amfitrió -amb la participació de dos equips- i organitza aquest tipus de campionat per primer cop. A Roses es disputa la segona fase de la categoria masculina i la primera de la femenina.

La platja del Rastrell, a l’espai conegut com Les Palmeres, davant l’Hotel Marítim, es podran veure en acció jugadors de la selecció espanyola –amb la samarreta del Llevant–, argentina, brasilera i japonesa. Hi haurà partits entre divendres i diumenge que es poden seguir en streaming clicant aquí. Aquests són els horaris dels enfrontaments de les tres jornades:

PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA

Horaris categoria masculina

Horaris categoria masculina / RFEF

PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

Horaris Primera Divisió Femenina

Horaris Primera Divisió Femenina / RFEF