Pujeu fa un salt de categoria en el Lamborghini Super Trofeo de carrera de cotxes

El pilot figuerenc competirà, entre maig i novembre, amb l’Oregon Teama a la categoria PRO

El cotxe que conduïrà Guillem Pujeu

El cotxe que conduïrà Guillem Pujeu

Emporda.info

El pilot figuerenc Guillem Pujeu competirà de nou a la Lamborghini Super Trofeo de carrera de cotxes amb l’Oregon Team durant la temporada 2023. L'altempordanès tornarà a competir amb el mateix equip que fa dos anys en la seva tercera temporada a la competició de GT’s. A diferència dels últims anys, Pujeu farà un salt de categoria i enguany competirà a la categoria PRO. El seu debuta serà del 5 al 7 de maig al circuit d'Imola (Itàlia).

El pilot afirma que en aquesta última temporada s’ha centrat a preparar-se mentalment i físicament i que, gràcies a aquesta preparació, torna a l’alta competició amb molta motivació per lluitar pel campionat. Així mateix, el pilot català afirma que afronta aquesta temporada més preparat que mai: “Tot i no haver competit periòdicament aquest últim any, no he deixat d’entrenar i de preparar-me per a oferir la meva millor versió. Crec que estic en el meu millor moment mental i físic.”

Pujeu disputarà totes les carreres al volant del Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo, un cotxe que ja coneix. “Aquest any sóc un pilot més madur. A més de tenir experiència en la competició i de conèixer el cotxe, també he competit a la majoria dels circuits del campionat. Això em permet afrontar la temporada amb més tranquil·litat i afrontar amb confiança els tests de pretemporada que ens permetran arribar molt ben preparats a la primera carrera. Confio que aquest punt d’experiència que puc aportar i la velocitat del meu company, Pedro Ebrahim, pot ser una molt bona combinació per aconseguir bons resultats aquesta temporada”, afirma el pilot.

Competicions Lamborghini Super Trofeo 2023:

  • 1a jornada, Imola. Del 05 al 07 de maig.
  • 2a jornada, Paul Ricard. Del 02 al 04 de juny.
  • 3a jornada, Spa-Francorchamps. Del 29 de juny al 01 de juliol.
  • 4a jornada, Nürburgring. Del 28 al 30 de juliol.
  • 5a jornada, Valencia. Del 15 al 17 de setembre.
  • 6a jornada, Vallelunga. Del 16 al 17 de novembre.

TEMES