Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

30 de juny, cita pública amb els Amos de l'Àrea a l’Auditori dels Caputxins de Figueres

30 de juny, cita pública amb els Amos de l'Àrea a l’Auditori dels Caputxins de FigueresBorja Balsera

La gala del lliurament dels premis Amos de l’Àrea recupera, aquest pròxim 30 de juny, el seu calendari habitual un cop acabada la temporada futbolística. Els guardons de la novena i desena edició, corresponents a les lligues 2019-2020 i 2020-2021, es van lliurar en una exitosa festa conjunta, celebrada el mes de novembre passat, un cop superats els entrebancs de la pandèmia.

L’auditori dels Caputxins torna a ser l’escenari d’aquest esdeveniment de referència del futbol comarcal que és organitzat pel Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà i amb el suport de la Diputació de Girona i la complicitat de la Federació Catalana de Futbol i la delegació comarcal del Comitè d’Àrbitres.

Els Amos de l’Àrea premia els màxims golejadors i els porters menys golejats de les diferents categories masculina i femenina. També distingeix àrbitres destacats i els clubs que celebren el Centenari de la seva fundació, com és el cas enguany de la UE La Jonquera.

Prem per veure més contingut per a tu