La gala del lliurament dels premis Amos de l’Àrea recupera, aquest pròxim 30 de juny, el seu calendari habitual un cop acabada la temporada futbolística. Els guardons de la novena i desena edició, corresponents a les lligues 2019-2020 i 2020-2021, es van lliurar en una exitosa festa conjunta, celebrada el mes de novembre passat, un cop superats els entrebancs de la pandèmia.

L’auditori dels Caputxins torna a ser l’escenari d’aquest esdeveniment de referència del futbol comarcal que és organitzat pel Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà i amb el suport de la Diputació de Girona i la complicitat de la Federació Catalana de Futbol i la delegació comarcal del Comitè d’Àrbitres.

Els Amos de l’Àrea premia els màxims golejadors i els porters menys golejats de les diferents categories masculina i femenina. També distingeix àrbitres destacats i els clubs que celebren el Centenari de la seva fundació, com és el cas enguany de la UE La Jonquera.