Llers es prepara per acollir l’Embruixada BTT, una cursa de bicicletes de muntanya ben singular que permet gaudir dels bonics paratges de la zona. La prova té lloc aquest diumenge 8 de maig. «Estem molt il·lusionats. Hi ha molta gent que té ganes de fer-la. I també hi ha persones que durant tot el mes han estat entrenant al recorregut. Fins i tot el Maverick Viñales i el seu equip l’han provat», explica Màrius Vergés, primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Joventut i Associacions de Llers.

Recorreguts de tota mena

El punt de trobada de la prova esportiva serà la zona del pavelló, d’on sortiran els tres recorreguts programats. El trajecte llarg, el de 40 quilòmetres i 800 metres, donarà el seu tret d’inici a tres quarts de nou del matí, en la categoria d’E-Bike, i a les nou, en la de BTT. Pel que fa al recorregut curt, el de 20 quilòmetres i 400 metres, sortirà a tres quarts de nou del matí. Finalment, trobem el trajecte infantil. «Tots els recorreguts són diferents, i els circuits no són fàcils, tenen una certa dificultat», detalla Vergés.

Amb relació a les inscripcions, els organitzadors tenen la previsió que hi hagi uns 200 participants. Per tal d’inscriure’s a la prova, es pot fer amb antelació o el mateix dia de la prova. La preinscripció té un preu de 14 euros, i el de la taquilla és de 18. El recorregut infantil costa 1 euro.

Les inscripcions prèvies es poden fer a la web www.tictaccrono.com. Pel que fa a la taquilla, estarà oberta el dia de la prova de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí. Val a dir que a la zona del Pavelló també hi haurà servei de vestuari, dutxes, bar, una botifarrada popular, i un espai d’inflables que farà gaudir als més petits.