Óscar Ureña ha renovat amb el Girona FC fins al 2025. El club ha anunciat l'acord per a ampliar la relació contractual amb el jove talent figuerenc, que es troba plenament integrat en la dinàmica del primer equip des d'aquesta mateixa pretemporada. En aquests moments, l'altempordanès es troba en la recta final de la seva recuperació de la lesió que va patir el desembre passat al tendó del bíceps femoral de la cama dreta.

Amb passat a La Salle Figueres i la Unió Esportiva Figueres, Ureña va arribar al Girona en categoria Infantil, on ha cremat etapes durant sis temporades fins a arribar al primer equip des del Juvenil A. Un salt, evitant el filial, que es va consagrar durant la pretemporada i que ha acabat amb la incorporació regular del jugador a la dinámica de la primera plantilla gràcies a la confiança del tècnic Míchel Sánchez.

Un exemple d’aquesta confiança és que el tècnic de Vallecas va decidir fer-lo debutar amb el primer equip en el primer partit de Lliga davant l’Amorebieta, que els gironins van guanyar per dos a zero.