Segueix-nos a les xarxes socials:

Empuriabrava

El rugbi club Alt Empordà cedeix davant el Catalunya Central

Les altempordaneses van perdre el partit de dissabte a Empuriabrava que les podria haver deixat líders de la classificació

El rugbi club Alt Empordà cedeix davant el Catalunya CentralRC ALT EMPORDÀ

Les jugadores del RC Alt Empordà van perdre el partit d'aquest dissabte 15 de gener davant del Catalunya Central (12-34). El partit, disputat entre els dos primers equips de la categoria per endur-se el lideratge, va ser dominat, durant la primera part, per les valkirias altempordaneses, que van saber a què jugaven i es van mostrar molt concentrades.

L'equip rival va tenir problemes per aturar les entrades de les davanteres i el marcador era clar: 12-0 a favor de les locals. La mitja part va arribar amb la lesió de la davantera Adriana, i amb un resultat de 12-5.

A la segona part, els papers van canviar i, amb una jugadora menys, la moral de l'equip també ho va fer. El Catalunya Central va saber-ho aprofitar per capgirar el partit i acabar per 12-34.

Les altempordaneses són segones a la classificació, després de la derrota d'aquest cap de setmana que va donar el liderat al Catalunya Central.

A la grada blava d'Empuriabrava, s'hi van concentrar un centenar de persones per seguir el partit, a partir de les cinc de la tarda.