Les jugadores del RC Alt Empordà van perdre el partit d'aquest dissabte 15 de gener davant del Catalunya Central (12-34). El partit, disputat entre els dos primers equips de la categoria per endur-se el lideratge, va ser dominat, durant la primera part, per les valkirias altempordaneses, que van saber a què jugaven i es van mostrar molt concentrades.

L'equip rival va tenir problemes per aturar les entrades de les davanteres i el marcador era clar: 12-0 a favor de les locals. La mitja part va arribar amb la lesió de la davantera Adriana, i amb un resultat de 12-5.

A la segona part, els papers van canviar i, amb una jugadora menys, la moral de l'equip també ho va fer. El Catalunya Central va saber-ho aprofitar per capgirar el partit i acabar per 12-34.

Les altempordaneses són segones a la classificació, després de la derrota d'aquest cap de setmana que va donar el liderat al Catalunya Central.

A la grada blava d'Empuriabrava, s'hi van concentrar un centenar de persones per seguir el partit, a partir de les cinc de la tarda.