El bàsquet altempordanès torna aquest cap de setmana després de l’aturada amb motiu de les vacances nadalenques. I és que l’Adepaf de Primera Catalana, que no va poder disputar el duel contra el Malgrat a causa de la pandèmia, visitarà previsiblement aquest cap de setmana la pista del Cabrera, diumenge (12.30 h).

L’Adepaf visita el Cabrera aquest diumenge | ALBERT GELI

A Segona Catalana, en masculí, el Bàsquet Vilafant visita la pista del Cassanenc en la dotzena jornada de la fase prèvia, aquest diumenge (17 h). Per la seva banda, en femení, el conjunt vilafantenc rep la visita del Banyoles (dissabte, 17.45 h), mentre que el Prisco l’Escala ha ajornat el seu duel programat contra el Vilablareix per aquest cap de setmana. La nova data és el dissabte 26 de febrer (19.45 h).

Baixant una categoria més, a Tercera Catalana, el derbi entre el Castelló i el Prisco l’Escala masculí està programat pel dissabte (18.30 h), mentre que l’Escolàpies Figueres encara una jornada de descans aquest cap de setmana, i jugarà el següent, a la pista del Sant Gregori.

Un mes de gener de derbis

A més del duel d’aquest cap de setmana, aquest gener està marcat pels derbis altempordanesos en les diferents categories del bàsquet altempordanès. Per exemple, el masculí de l’Escala rebrà la visita de l’Escolàpies el 29 de gener (19 h). El mateix dia, a les 17.30 hores, la pista del Prisco l’Escala acollirà el derbi femení de Segona Catalana, contra el Bàsquet Vilafant. Una tarda de bàsquet trepidant a l’Escala a finals de mes.