El Vilafant acaba l’any 2021 amb l’alegria de la primera victòria de la temporada, i és que l’equip s’ha imposat aquest cap de setmana davant el Llers (0-3). Un doblet d’El Mehdi (17’) i (52’), i una altra diana de Seller (47’) han servit per imposar-se aquest cap de setmana i sumar els primers tres punts d’una tacada aquest curs.

Per la seva banda, l’Agullana ha descansat aquesta jornada, i els duels entre l’AE Roses B i el Sant Llorenç de la Muga, a més del Sant Pere Pescador B-Siurana, han quedat ajornats i es recuperaran les pròximes setmanes.

L’Escala B ha guanyat aquest cap de setmana contra el Lladó (4-2), amb un gol de Robert Fernández i un hattrick de Gerard Verdaguer per sumar una última alegria abans d’acabar l’any i mantenir-se a la zona alta de la taula.

L’Esplais es queda sol al capdavant

Els castellonins han fet els deures aquest cap de setmana contra l’Armentera (4-2), sumant els tres punts que, juntament amb el descans de l’Agullana, situen l’Esplais al capdavant de la classificació en solitari amb trenta-un punts, seguit pel Mont-ras B amb vint-i-nou, i l’Agullana amb un menys.