Viladamat i Roses City són els equips altempordanesos més en forma de la categoria en aquests moments, especialment després de sumar la quarta victòria consecutiva aquesta jornada. El líder, el Viladamat de Botxi, continua marcant el ritme de la categoria al capdavant de la classificació després de superar La Jonquera B (4-1). David Puig (33’), Agus Redondo (44’), Navarrete (68’) i Gil (72’), aquests dos últims des del punt de penal, van ser els golejadors del Viladamat per endur-se els tres punts aquesta jornada. Amb vint-i-vuit punts, sumen tres més que el Bisbalenc d’Albert Albert, i vuit més que el Bellcaire, els seus dos principals perseguidors.

Per la seva banda, qui també està de dolç aquest mes de novembre és el Roses City. Els citizens van sumar, també, la quarta victòria consecutiva davant l’Empuriabrava-Castelló B (3-1). Tot i que va ser el filial castelloní qui es va avançar en el marcador, amb el gol de Moha a la primera meitat (36’), la remuntada dels rosincs es va donar gràcies als gols de Yeray (61’), Max Serra (62’) i Gianfranco Galli (90’).

Amb setze punts, els rosincs es troben la cinquena posició, amb dues jornades pendents per a recuperar encara.

El Navata-Cistella s’atura als pocs segons

El partit que havien de disputar Navata i Cistella es va suspendre aquest cap de setmana. Sortint sobre el terreny de joc amb només set futbolistes, el porter del Navata es va lesionar pocs segons després del xiulet inicial, quedant només sis jugadors de camp i, per tant, amb la suspensió automàtica del duel.

Suspès El Navata-Cistella s’atura als pocs segons | EMPORDÀ