Segueix-nos a les xarxes socials:

El Peralada aposta per tenir un equip femení

El club xampanyer busca nenes nascudes entre l’any 2008 i el 2015 per iniciar una secció base femenina la temporada vinent.

El Peralada aposta per tenir un equip femeníCF PERALADA

El Club de Futbol Peralada vol apostar pel futbol base femení de cara a la temporada que ve, per això ha fet una crida perquè nenes nascudes entre l’any 2008 i el 2015 s’apuntin al club xampanyer. «Es tracta d’una iniciativa del Club perquè creiem que el futbol femení està a l’alça i volem que vingui per quedar-se, impulsar-lo i promoure’l», expressa Joan Sánchez, coordinador general del Club.

Aquest serà el cinquè equip de futbol femení a l’Alt Empordà, juntament amb el Cabanes, el Sant Pere Pescador, l'A.E. Roses i la Unió Esportiva Figueres. El futbol femení està vivint un dels seus millors temps amb un creixement important. Malgrat que sembli mentida, encara queda molta feina per fer perquè les nenes i les noies tinguin la mateixa oportunitat i acceptació social que els nens i nois quan juguen a futbol.

Joan Sánchez afirma que «hi ha nenes del poble que juguen fora, i actualment tenim nenes petites jugant en equips mixtos, i és una manera de donar-los continuïtat dins del club. Es tracta d’un tema social i de donar un servei més al poble». Es compta en tenir com a mínim un equip inscrit amb possibilitats de tenir-ne dos, ja que prefereixen «començar amb poc, però ben fet».

Un dels objectius del club és que les jugadores puguin «desenvolupar i potenciar les seves habilitats futbolístiques». La secció estarà en mans dels coordinadors i professionals del club, comptaran amb un important patrocinador i amb l’assessorament de l’exjugadora, entrenadora i coordinadora Cristina Cornellà. Els entrenaments començaran la primera setmana de setembre. N’hi haurà dos dies a la setmana i els horaris «es determinaran a conveniència de la majoria de l’equip i disponibilitats dels entrenadors» assegura el C.F. Peralada.

Les inscripcions es poden fer trucant a secretaria del club al 972 538 495, de dilluns a divendres de cinc a vuit del vespre, enviant un missatge de Whatsapp al 669 940 129 o enviant un correu electrònic a secretaria@cfperalada.cat.

Prem per veure més contingut per a tu