El Club de Futbol Peralada vol apostar pel futbol base femení de cara a la temporada que ve, per això ha fet una crida perquè nenes nascudes entre l’any 2008 i el 2015 s’apuntin al club xampanyer. «Es tracta d’una iniciativa del Club perquè creiem que el futbol femení està a l’alça i volem que vingui per quedar-se, impulsar-lo i promoure’l», expressa Joan Sánchez, coordinador general del Club.

Aquest serà el cinquè equip de futbol femení a l’Alt Empordà, juntament amb el Cabanes, el Sant Pere Pescador, l'A.E. Roses i la Unió Esportiva Figueres. El futbol femení està vivint un dels seus millors temps amb un creixement important. Malgrat que sembli mentida, encara queda molta feina per fer perquè les nenes i les noies tinguin la mateixa oportunitat i acceptació social que els nens i nois quan juguen a futbol.

Joan Sánchez afirma que «hi ha nenes del poble que juguen fora, i actualment tenim nenes petites jugant en equips mixtos, i és una manera de donar-los continuïtat dins del club. Es tracta d’un tema social i de donar un servei més al poble». Es compta en tenir com a mínim un equip inscrit amb possibilitats de tenir-ne dos, ja que prefereixen «començar amb poc, però ben fet».

Un dels objectius del club és que les jugadores puguin «desenvolupar i potenciar les seves habilitats futbolístiques». La secció estarà en mans dels coordinadors i professionals del club, comptaran amb un important patrocinador i amb l’assessorament de l’exjugadora, entrenadora i coordinadora Cristina Cornellà. Els entrenaments començaran la primera setmana de setembre. N’hi haurà dos dies a la setmana i els horaris «es determinaran a conveniència de la majoria de l’equip i disponibilitats dels entrenadors» assegura el C.F. Peralada.

Les inscripcions es poden fer trucant a secretaria del club al 972 538 495, de dilluns a divendres de cinc a vuit del vespre, enviant un missatge de Whatsapp al 669 940 129 o enviant un correu electrònic a secretaria@cfperalada.cat.