Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El pivot Gerard Pouget, del Llagostera B, 11è fitxatge del Figueres

El pivot Gerard Pouget, del Llagostera B, 11è fitxatge del FigueresUE Figueres

La Unió Esportiva Figueres ha lligat l'arribada de Gerard Pouget, un jove migcampista que prové del filial de la UE Llagostera. El jugador de Blanes, de 20 anys (18/10/2001), és l'11è fitxatge i pot actuar de pivot, interior i migcentre. Després de fer tota la carrera de futbol base al Girona FC, en el seu primer any d'amateur, la temporada passada, va disputar un total de 10 partits (i 2 gols) amb els llagosterencs, a Primera Catalana.

Pugi, com el coneixen al camp, explica que "el Figueres és un equip centenari que està fent una proposta amb gent molt jove i em sento molt identificat en el pla de joc i l’estil que es proposa. Soc un pivot amb molt bona sortida de pilota, bon desplaçament llarg i amb bona visió de joc. També se'm dona bastant bé l'estratègia ofensiva a l’hora de llançar córners i faltes".

Al Figueres, Pouget es retrobarà amb Rami i Suaibo, amb qui havia coincidit al planter del Girona. Referent a les aspiracions de l'equip, creu que "hem d'estar tranquils; crec que tenim bona plantilla per quedar mitja taula cap amunt i fins i tot per poder mirar el play-off"

Prem per veure més contingut per a tu