La Unió Esportiva Figueres ha lligat l'arribada de Gerard Pouget, un jove migcampista que prové del filial de la UE Llagostera. El jugador de Blanes, de 20 anys (18/10/2001), és l'11è fitxatge i pot actuar de pivot, interior i migcentre. Després de fer tota la carrera de futbol base al Girona FC, en el seu primer any d'amateur, la temporada passada, va disputar un total de 10 partits (i 2 gols) amb els llagosterencs, a Primera Catalana.

Pugi, com el coneixen al camp, explica que "el Figueres és un equip centenari que està fent una proposta amb gent molt jove i em sento molt identificat en el pla de joc i l’estil que es proposa. Soc un pivot amb molt bona sortida de pilota, bon desplaçament llarg i amb bona visió de joc. També se'm dona bastant bé l'estratègia ofensiva a l’hora de llançar córners i faltes".

Al Figueres, Pouget es retrobarà amb Rami i Suaibo, amb qui havia coincidit al planter del Girona. Referent a les aspiracions de l'equip, creu que "hem d'estar tranquils; crec que tenim bona plantilla per quedar mitja taula cap amunt i fins i tot per poder mirar el play-off"