Segueix-nos a les xarxes socials:

Guillem Pujeu puja al podi al finalitzar segon en el circuit de Spa

L'únic pilot espanyol del campionat suma uns punts molt importants per seguir lluitant pel campionat Pro Am de la Lamborghini Super Trofeo Europe

Guillem Pujeu puja al podi al finalitzar segon en el circuit de SpaOregon Team

El figuerenc Guillem Pujeu, únic pilot espanyol del campionat, va aconseguir ahir a Spa, Bèlgica, la segona posició de la quarta jornada de la Lamborghini Super Trofeo Europe amb l’Oregon Team. Pujeu suma uns punts clau per a continuar lluitant pel campionat Pro Am.

“Acabem molt bé un cap de setmana que es presentava difícil, ja que a la sessió de classificació vaig aconseguir el vuitè temps de la general i el segon millor temps de la categoria Pro Am, però només vaig poder fer una volta per problemes mecànics. A la primera carrera anàvem segons de la categoria Pro Am, però un Safety Car ens va fer perdre l’avantatge que havíem aconseguit envers els rivals de la nostra categoria i això ens va allunyar del podi”, explica Guillem Pujeu qui compta amb el suport del Grup Bárymont i de Surne, Seguros & Pensiones.

“La carrera d’ahir es presentava difícil a causa de la pluja i requeria de moltes decisions estratègiques per part de l’equip, com si seguir o no amb slicks. Un molt bon treball per part de tot l’equip ens va portar a aconseguir la segona posició. Un resultat molt important per a la classificació general, ja que quasi tots els nostres rivals Pro Am van tenir problemes durant la carrera o van finalitzar per darrera nostra. Gràcies a aquest resultat ens anem a l’aturada d’estiu molt contents, ja que estem molt ben posicionats per a la lluita pel campionat Pro Am”, finalitza Pujeu.

La Lamborghini Super Trofeo Europe compta amb sis caps de setmana de dues carreres cadascun. La cinquena jornada se celebrarà del 3 al 5 de setembre a Nürburgring, Alemanya, i l'última del 28 al 29 d'octubre a Misano, Itàlia.

Un moment de la cursa en el circuit belga

Prem per veure més contingut per a tu