Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barça no té cap problema per derrotar un Stuttgart molt minvat

El Barça no té cap problema per derrotar un Stuttgart molt minvatSASCHA STEINBACH

El Barça va resoldre amb molta facilitat el seu tercer partit de pretemporada en derrotar per 0-3 un Stuttgart al qual li faltava gairebé tots els jugadors de la seva plantilla i que va haver de jugar amb un equip pràcticament format per jugadors de filial. Afegeix aquest resultat als triomfs contra el Nàstic de Tarragona i el Girona.

Ronald Koeman, que ja va poder comptar amb els internacionals espanyols que van disputar l’Eurocopa i amb elements com Griezmann, Lenglet o Araujo, va donar més minuts dels 45 habituals a elements com Memphis Depay, que als 21 minuts va demostrar la seva qualitat en abaixar una passada llarga de De Jong, fer un barret a un defensa i afusellar el porter Bredlow.

Va ser ell mateix qui va iniciar l’acció del segon gol, amb un toc de taló cap a Griezmann qui, en possible fora de joc, va fer la passada de la mort per a la rematada del jove austríac Yusuf Demir. El tercer gol va arribar a la mitja hora de la represa i el va aconseguir Riqui Puig després d’una nova passada de Griezmann. El proper partit, dimecres a les set, contra el Red Bull Salzburg.