El Barça va resoldre amb molta facilitat el seu tercer partit de pretemporada en derrotar per 0-3 un Stuttgart al qual li faltava gairebé tots els jugadors de la seva plantilla i que va haver de jugar amb un equip pràcticament format per jugadors de filial. Afegeix aquest resultat als triomfs contra el Nàstic de Tarragona i el Girona.

Ronald Koeman, que ja va poder comptar amb els internacionals espanyols que van disputar l’Eurocopa i amb elements com Griezmann, Lenglet o Araujo, va donar més minuts dels 45 habituals a elements com Memphis Depay, que als 21 minuts va demostrar la seva qualitat en abaixar una passada llarga de De Jong, fer un barret a un defensa i afusellar el porter Bredlow.

Va ser ell mateix qui va iniciar l’acció del segon gol, amb un toc de taló cap a Griezmann qui, en possible fora de joc, va fer la passada de la mort per a la rematada del jove austríac Yusuf Demir. El tercer gol va arribar a la mitja hora de la represa i el va aconseguir Riqui Puig després d’una nova passada de Griezmann. El proper partit, dimecres a les set, contra el Red Bull Salzburg.