Segueix-nos a les xarxes socials:

La flama dels Jocs Emporion reviu amb força

Més de sis mil esportistes han format part de l’edició d’enguany marcada pels protocols

La flama dels Jocs Emporion reviu amb força

Els Jocs Emporion han conclòs una edició plena d’activitats, en una edició especial per la situació originada per la Covid-19. Durant set dies, del 31 de maig al 6 de juny, les vuit comarques gironines (Alt Empordà, Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pla de l’Estany, Ripollès i Selva) han acollit propostes esportives, competitives i lúdiques preparades pels diferents consells esportius.

En total, hi han pres part uns sis mil participants, entre infants, famílies i gent gran. Les activitats, des d’esports d’equip com futbol 7, voleibol o bàsquet, fins a esports individuals com atletisme, natació o gimnàstica rítmica, passant trobades multiesportives, ioga o activitats de relaxació, es van desenvolupar garantint totes les mesures de seguretat actuals. El bon clima, sobretot durant el cap de setmana, va afavorit les activitats a l’aire lliure.

Més enllà de la vessant competitiva l’edició d’enguany ha volgut també incidir en valors bàsics en l’esport, com el respecte, el treball en equip, la companyonia, l’esforç i els comportaments cívics. Uns valors que també són vàlids en qualsevol altre àmbit de la vida.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es realitzen les activitats. Com ja li corresponia l’any passat, l’edició d’enguany ha estat liderada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà.

Setmana d’esport a la comarca

Figueres, Castelló d’Empúries, Boadella, L’Escala, Vilamalla, Maçanet, Agullana, Sant Pere Pescador, Pau, Vilamacolum, Ventalló, Viladamat, Vilajuïga, Vilafant, Llers, La Jonquera i Cabanes són els municipis altempordanesos que van acollir aquesta setmana passada totes les activitats esportives i lúdiques programades a l’Alt Empordà. Principalment escoles i centres educatius de la comarca, més enllà de les trobades d’esports amb equips i clubs o de caràcter individual, que han completat aquesta edició dels Jocs Emporion.

Prem per veure més contingut per a tu